Stress

Stress er blevet lidt af et ”pop-ord”. Vi har travlt. Der er rigeligt at lave på arbejdet. Der er måske en kollega, der er syg og det betyder, at du skal løbe hurtigere. Er du ansat på kontor, kan opgaverne hobe sig op og bunken bare vokser og vokser. Når du kommer hjem skal børnene køres til fritidsinteresser, vasketøj skal klares, gulvvask, badeværelset trænger og der skal laves aftensmad. Så skal børnene i bad og de skal helst i seng kl. 19.30 SENEST for at være friske næste morgen. Og… Ja, jeg kan blive helt ”stresset” af at skrive det her – vi udbryder: ”Jeg bliver stresset!”. Det KAN være sandt. Du KAN blive stresset, hvis du ikke sørger for at få at få sat en stopper for bunkerne der vokser på kontoret eller mentalt få styr på, at du ikke kan udføre 2 menneskers arbejde på den vanlige tid. Du KAN få stress, hvis der ikke er balance mellem det at arbejde og slappe af. Nogle finder afslapning omkring aftensmaden, nogle slapper af, når de sidder den time i sportshallen og ser ”lille Peter” spille fodbold og andre først, når børnene ligger i sengen og der bliver tid til at ”voksen-hygge”. Du BLIVER stresset ja… og det skal du få gjort noget ved.

Jeg skal på ingen måde underkende, at ovenstående liv, kan være et voldsomt pres og vi kan have brug for hjælp til at få rettet op på balancen og få brudt den onde cirkel, hvis vi vil undgå at komme til blive RAMT af stress… at LIDE af stress.

At være ramt af/lide af stress er nemlig en helt anden tilstand. Det kan starte med manglende lyst til at komme ud af døren.  Manglende lyst til at være social, hvilket man plejer at elske. Manglende lyst til mad eller overspisning. Manglende lyst til fysiks kontakt… sex. Endeligt smeltet hjernen sammen. Du kan ikke huske noget som helst. Du kan gå på gade og pludselig kan du ikke huske, hvor du er på vej hen, eller hvor du kommer fra. Bilen er parkeret… men hvor? Tårerne presser sig på eller der kommer voldsomme utilsigtede vredesudbrud. Det udvikler sig ofte til depression og senere angstanfald (læs om disse punkter andre steder på siden). Du er pludselig kommet i tvivl om dine evner og dit værd. Ja… Du er RAMT af stress. Du LIDER af stress!

Stress ER en lidelse. En ulidelig lidelse, der kan give varige mén… altså et evigt handicap.

Er du ved at ”blive stresset”, kan jeg med hypnose og hypnoterapi hjælpe dig med at sætte bremsen i. Jeg kan styrke din evne til at mærke og holde fast i dig selv. På den måde har vi mulighed for at forhindre, at du kommer til at lide af stress.

Er du allerede ramt af stress… lider af stress, kan jeg med hypnose og hypnoterapi få dig til at finde ind til dig selv. Jeg kan hjælpe dig til at få dit selvværd tilbage… måske endda i styrket grad. Livet HAR forandret sig, men lad os få dig ud på den anden side stærkere og klogere på dig selv og dine begrænsninger. Livet SKAL være fantastisk!