Mit navn er Karin Tidou. Jeg er født i 1965 i Aalborg, hvor jeg har boet hele mit liv, indtil jeg i 2008 købte hus og flyttede til Ingstrup, en lille by, der ligger midt mellem Saltum og Løkken. Med denne flytning kom jeg tættere på Vesterhavet, der for mig er ren helse.

Jeg har 2 voksne børn. En søn født i 1987 og en datter født i 1996. De er selvfølgelig begge “fløjet fra reden”. Jeg er grunduddannet socialrådgiver, og har arbejdet som sådan en del år i Børne- og Familieområdet ved hhv. Aalborg og Jammerbugt kommune.

I 2007 kom jeg til at arbejdet med observation og udredning af børnefamilier både i ambulant behandling og i døgnbehandling. I den forbindelse tilegnede jeg mig en Diplomuddannelsen i Familieterapi på det der dengang hed Den Sociale Højskole, nu Metropol i København. En uddannelse der udover familiebehandling også indbefatter individuelle samtaler og parsamtaler. Jeg har stor erfaring i at samtale både med børn/unge og voksne, ligesom jeg rigtig hurtigt ser samspil mellem mennesker. Den evne er vigtig uanset om vi snakker par- eller familiesamtaler.

Min interesse for hypnose og hypnoterapi opstod, da jeg i 2005 blev ramt af stress med depressiv tilstand og angstanfald til følge. Efter langvarig sygdom med medicinsk behandling og samtaler, valgte jeg at prøve hypnoterapi. Bare 5 dage efter første behandling, var jeg tilbage på jobbet. Denne erfaring vakte min nysgerrighed og jeg besluttede ret hurtigt derefter at tilegne mig uddannelsen til hypnotisør & hypnoterapeut. Et valg jeg aldrig har fortrudt.

Jeg er certificeret NGH hypnoterapeut og er medlem af foreningen Danske NGH hypnoterapeuter, der er del af verdens største og ældste organisation på området.