Rygestop

Vi ved det… Rygning er usundt, det lugter grimt, vores omgivelser bryder sig ikke om det og det koster mange penge… men ingen af de argumenter, får rygerne til at stoppe med at ryge… eller gør de?

Så længe det er andre, der giver os argumenterne bliver de meningsløse eller måske endda en smule provokerende. Vi kan sågar høre det som kritik… Men pludselig en dag bliver vi selv ramt af irritation over lugten, hosten, dårlig vejrtrækning eller det at være slave af tobakken, og så giver nogle af argumenterne pludselig rigtig god mening.

Vi er nu motiverede for at stoppe. Men ”bare” at stoppe er svært.

Når du søger hjælp hos mig til rygestop, får du de bedste odds og vilkår. Din krop har aldrig ønsket røg, så den vil gerne samarbejde.

Behandlingen ved rygestop

Mange har hørt om og/eller prøvet hypnose ved rygestop. Hypnose er en afslappet tilstand, hvor man så at sige kan ligge noget ind i underbevidstheden, der skal gøre sådan, at du ikke længere har lysten til at ryge. Og det er rigtig, rigtig vigtigt i rygestop… Men for mig at se, en halv løsning.

Ofte er vi startet med at ryge af en grund. Det kan være, at vi på daværende gerne ville føle os større (voksne), ikke ville falde udenfor gruppen, eller på anden vis følte os presset til at starte med at ryge. Med hypnoterapi kan vi finde frem til baggrunden for at du startede. Vi kan så arbejde terapeutisk med den følelse, der var forbundet med din rygedebut og herved finde trøsten, modet eller selvværdet til at gennemleve præcist denne oplevelse/følelse uden tobakken.

Ved at anvende både hypnose & hypnoterapi får du altså de bedste odds for at stoppe rygningen… én gang for alle!