Hvad kan du forvente?

Alle behandlinger med hypnose & hypnoterapi hos mig, starter med en dybere samtale, om den udfordring du har. Herefter fortæller jeg lidt om hypnose og hypnoterapi, hvad er forskellen og hvorfor bruge begge dele. Jeg prøver at forberede dig på, hvordan du vil opleve det at være i hypnose. Herefter får du behandling med hypnose/hypnoterapi og endeligt slutter vi af med en kort snak om oplevelsen og jeg fortæller dig, hvad du skal være opmærksom på og hvad du kan arbejde videre med. Du skal dog vide, at jeg kan finde på, at dele behandlingen i 2, hvis jeg oplever, at selve samtalen har været “trættende”.

En behandling med hypnose & hypnoterapi tager typisk 2 timer inkl. samtalen. Du vil helt sikkert efter denne behandling mærke en forandring. Dels fordi du har talt om din udfordring og dels fordi der er sat en proces i gang under hypnosen.

Eventuel efterfølgende behandling tager ca. 1 1/2 time, hvoraf knapt halvdelen er opfølgende samtale.

Der vil efter alle behandlinger med hypnose og hypnoterapi være telefonisk opfølgning en eller to uge/uger efter behandlingen. Her drøftes forløbet, der kan stilles spørgsmål til behandlingen eller den efterfølgende proces… Og husk, at det netop er en proces, der sættes i gang og ikke et “Quick fix”.

Du har altid “hotline” til mig i perioden mellem de aftalte kontakter.

Ved mange problemstillinger, kan det være godt, at arbejde i et såkaldt 5-PATH forløb. Det er 5 faser, man skal i gennem der sikre, at vi har været hele vejen rundt om udfordringen. De 5 faser kan typisk gennemføres på 3 behandlinger. Hvorvidt jeg tænker, at denne model vil være godt for dig, får du at vide, inden du går efter 1. behandling. Om du ønsker at arbejde videre efter den model, er selvfølgelig helt op til dig… og du skal ikke svare, før vi taler sammen i telefonen ved opfølgningen. Her ved vi også mere om, hvor du er i processen.

OBS! Ved alle forløb med hypnose og hypnoterapi kan jeg godt finde på at foreslå en samtale mellem behandlingerne. Jeg gør det, hvis jeg vurderer, at det er gavnligt for processen og dybest set, for at du får størst udbytte af dit behandlingsforløb.