Aktiv terapi

Aktiv terapi handler udelukkende om, at vi foretager os noget aktivt sammen, mens vi snakker om det vigtige. Det aktive kunne være at gå et tur i området, køre til stranden og gå langs vandet, spille et brætspil eller kort, lægge puslespil eller lave noget andet kreativt. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

Måske du har oplevet, midt under en køretur på vej til fodbold eller et familiekomsammen, at din søn eller datter, kæreste, mor eller en nabo fortalte noget, der var lidt svært følelsesmæssigt. Noget der blev lidt lettere at sige, fordi i begge kiggede ud af forruden og fordi øjenkontakten mellem jer kun kan blive yderst kortvarrig.

For mange børn OG voksne, kan det svært at sidde helt stille i et rum og skulle have konstant øjenkontakt med et andet menneske. Især hvis det der tynger, er meget svært af få sagt højt. Det kan føles ubehageligt, ja nærmest grænseoverskridende og intimiderende. Min erfaring er faktisk, at jo mere alvorlig vores udfordring er, jo lettere er det at få italesat, når vi er aktive.

Ring eller skriv til mig og lad os finde den aktivitet der passer dig bedst.