Corona

Er det muligt, at få behandling i denne coronatid?

Det korte svar er JA 🙂 Det ER muligt og lige nu på flere måder, end du umiddelbart kender. Ærlig talt er der ikke meget lige nu, der er som vi kender det, vel?

Verden er på mange måder MEGET anderledes og i perioder mere end andre. Restriktionerne fra regeringen strammes eller løsnes alt efter coronaens udbredelse og trussel og de MÅ og SKAL følges. De er til, for at passe på os og for hurtigst muligt at komme igennem denne svære tid.

Men… restriktionerne forhindre os ikke i “køre videre”. Du kan fortsat få behandling her i klinikken. Vi overholder selvfølgelig restriktionerne med rengøring, at spritte af og holde de anviste 2 meters afstand.

Er du bekymret for at komme her i klinikken, er der også andre muligheder. Det er måske meget indlysende, at vi kan afholde terapisamtaler pr. telefon (eller virtuelt som jeg i øvrigt foretrækker). Knapt så indlysende virker det måske, at vi også sagtens kan arbejde med hypnose og hypnoterapi virtuelt… men det kan vi!

Virtuel hypnose og hypnoterapi kræver blot noget udstyr, som jeg er sikker på, mere end 9 ud af 10 personer har, nemlig en computer og et headset. Jo, jo da… De små propper, der fulgte med din telefon, da du købte den, hedder også headset 🙂

Hvis du er skeptisk, kan jeg sagtens forstå det. Det er langt ud over, hvad vi kender og forestiller os, men hør… Præcist derfor, laver vi en “prøveseance”. På et aftalt tidspunkt inden den egentlige behandling, tester vi teknikken af og der kan du jo lige så godt få en lille afslapningshypnose med. Denne test er typisk 1 eller 2 dage inden behandlingsaftalen.

Ring til mig og lad os snakke lidt mere om, hvordan det hele foregår.